Roberto Goeptar
T 036 - 848 51 13

Hilco Zijlstra
T 036 - 841 67 67

Contactgegevens

 • Verzekeringen Almere

  Leuk u te zien

  Elke 1e zaterdag van de maand heeft TransparanT een inloopspreekuur. Loop eens binnen.

 • Hypotheek Almere

  We leveren altijd maatwerk

  Adviseur Hilco Zijlstra: "Een kennismakingsgesprek is natuurlijk vrijblijvend en kosteloos."

 • Lening Almere

  TussenPersoonlijk en laagdrempelig

  We werken het liefst "gewoon" bij onze klanten thuis aan de keukentafel. En we houden niet van dure woorden.

 • Pensioen Almere

  Al uw financiële diensten onder één dak

  Het geven van financieel inzicht, duidelijkheid en zekerheid zijn onze handelsmerken.

 • Overig Almere

  Onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie

  Tevreden klanten, daar staan wij voor. Bent u niet tevreden? Dan krijgt u geen factuur.

Hypotheken

Hypotheken

Advies - begeleiding - realisatie - nazorg

Prettig wonen zonder zorgen
Prettig wonen in een fijn huis zonder financiële zorgen. Vermogen opbouwen en de fiscale mogelijkheden benutten. En ook de zaken goed geregeld hebben als er onverwachte dingen gebeuren. Daar gaat het om bij een goed hypotheekadvies.

Wilt u hierover in gesprek?
Staat u voor zo'n belangrijke financiële beslissing? Of wilt u uw lopende hypotheek laten nakijken? Nodig dan een adviseur van TransparanT uit voor een gesprek aan de keukentafel. Een kop koffie of thee samen drinken is de beste manier om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij luisteren dan graag naar wat uw wensen zijn. Wat u precies geregeld wilt hebben en wat u van ons verwacht.

Verantwoord lenen als uitgangspunt
Wij rekenen dan voor u uit of uw wensen financieel verantwoord zijn. Dat is in ieders belang. Maar ook als uw aanvraag niet past binnen de huidige strenge normen, kijken we toch of we u van dienst kunnen zijn. Maatwerk dus. We onderzoeken alle mogelijkheden om tot een verantwoorde hypotheek te komen. Natuurlijk accepteert een bank niet iedere aanvraag. Verantwoord lenen is en blijft het uitgangspunt.

Welke hypotheek past bij u?
Iedereen is uniek. Daarom verdient iedereen een persoonlijke hypotheekoplossing. Maar welke hypotheek past het beste bij u? Dat is nou typisch een vraag voor ons. Hiervoor stellen wij een financieel plan op dat bestaat uit logische stappen.

Wat hebben wij u te bieden?
Wij bieden alle hypotheekvormen en producten van meer dan 20 geldverstrekkers tegen netto tarieven. Dat wil zeggen zonder (afsluit)provisie, doorlopende provisies en/of kostenopslagen. In plaats hiervan brengen wij u een vast van te voren overeengekomen bedrag in rekening, gebaseerd op een uurtarief van € 115,00. Het aantal uren hangt af van uw persoonlijke situatie. Gaat het om een hypotheek voor uw eigen woning, dan zijn onze kosten fiscaal aftrekbaar en vrij van BTW. Meestal worden onze kosten meegefinancierd in de hypotheek en verrekend bij de notaris.

Wij staan u met raad en daad terzijde!
Hypotheekadvies bij TransparanT beperkt zich niet tot het geven van advies alleen. Daartoe hoort ook de complete begeleiding van het traject. Het aanvragen, vergelijken en controleren van hypotheekoffertes. Het regelen van de bankgarantie. Het onderhandelen met de makelaar en de notaris over de tarieven. Het verzorgen van alle contacten met de bank, makelaar, verzekeraar, notaris, taxateur. Tijdsbewaking als er sprake is van een deadline. En het controleren van de hypotheekakte en de notarisafrekening.